Priset för ett tandemhopp är 2990kr. Vill du lägga till film och eller foton tillkommer summan för film och/eller foton. Fyll i följande information för att köpa ett presentkort. Presentkortet skickas via brev till adressen du anger inom fem arbetsdagar.

Den som ska hoppa:
Namn

Dit vi ska skicka presentkortet:
Namn
E-post
Postadress
Telefonnummer

Foto & Video

900 kr för foto eller film
1200 kr för båda
  

Försäljningsvilkor för Presentkort och Internetbetalning.

Presentkortet är giltigt i ett år från det datum betalning för presentkortet sker. 

Presentkortet är personligt och numret är registrerat i det namn som anges, men kan överlåtas om kontakt med tandemansvarige i LFK sker innan utgångsdatum.

Utgångsdatumet gäller alltid, även om ditt hopp blir ombokat pga dåligt väder. Vänligen respektera att vi inte råder över dåligt väder, vid dåligt väder blir ditt hopp ombokat till en annan dag.

Presentkortsinnehavaren ansvarar själv för att boka sitt hopp i god tid. Under högsäsongen Juni - Augusti är vi ofta fullbokade, se till att vara ute i god tid för att få din önskade hoppdag.

Giltighetstiden på presentkortet kan förlängas mot en avgift på 500kr, presentkort förlängs endast om kontakt med tandemansvarig i LFK sker innan utgångsdatum. 

Tandemhoppet skall ske inom presentkortets giltighetstid.

Kunden tar eget ansvar för att den personliga hälsan är i överensstämmelse med det som krävs för att ett tandemhopp ska kunna genomföras. Separathälsodeklaration ifylles på hoppfältet under den aktuella hoppdagen, kontakta oss för att se hälsodeklarationen i förväg. 

Tänk på att maxvikt är 100kg och maxlängd är 200cm för att genomföra ett tandemhopp, samt att hälsokraven skall uppfyllas. Köp inte presentkort till någon som väger för mycket eller är för lång, och kontakta gärna oss för att få se hälsodeklarationen innan köp vid tveksamheter.

Vi återbetalar inte för presentkort och kan inte ersätta presentkort vid lägen som naturkatastrofer, konkurs eller andra omständigheter. 

Enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt.

Har ni frågor kontakta vår tandembokare.

Hanna
Hanna Pettersson

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

(Observera att det ibland kan vara svårt att nå oss via telefon, då allt jobb med Linköpings Fallskärmsklubb sköts på vår fritid. Men det går alltid bra att skicka mail.)  

 

Du även komma till hoppfältet och köpa presentkortet direkt av oss. Vi finns på plats helger, april till oktober kl. 9-18, samt tisdagar, maj till augusti kl. 17-21.

Ring (076-1126132) eller maila (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) innan ni besöker oss utifall att hoppningen skulle vara inställd. Det är kortbetalning eller swish som gäller vid betalning på plats.