Att titta på fallskärmshoppare som flyger ner från himlen i fallskärmar är alltid ett uppskattat nöje. Flyger vi ned med ditt företags eller din förenings flagga så är det garanterat succé.

Vi kan skräddarsy uppvisningar för olika evenemang, stora som små med allt från en till åtta hoppare. Vi kan under det fria fallet ha rökfacklor med oss för att förhöja effekten ytterligare. När vi hänger i fallskärmen kan vi till exempel även flyga med er organisations flagga. Det är alltid trevligt och drar garanterat till sig uppmärksamhet.

Hopparna kan lämna flygplanet från mellan 1500 till 4000 meter där rökfacklorna gör så att åskådarna kan se hopparna tydligare. Eftersom de som hoppar uppvisningar är mycket erfarna hoppare kan de även flyga och göra mindre mönster på himlen med rök. Detta brukar vara ett mycket uppskattat inslag.

Under själva uppvisningen strävar vi alltid efter att ha egna speakers som berättar om fallskärmssporten och om Linköpings Fallskärmsklubb.

Pris från 7999 kr*

* Beräknat på ca 30 minuters flygtid

Landningsplats

De faktorer som är viktiga för oss som ska landa där ni vill är följande:

  • Platsen där vi ska landa skall vara minst 50 x 50 m stort
  • Helst bör det inte finnas höga byggnader, el-stolpar eller andra högt uppstickande föremål i direkt anslutning
  • Det skall finnas någon form av alternativ landingsplats i anslutning till den tänkta platsen
  • Finns det vatten i närheten, måste det finnas tillgång till båt

Vi åker alltid till platsen där uppvisningen är tänkt att hållas för att kontrollera detta. Det underlättar dock för oss om ni har en uppfattning om ovanstående punkter är uppfyllda innan ni kontaktar oss.

Låter detta intressant? Har du egna förslag på en uppvisning? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Daniel Johnsson

Uppvisningsansvarig

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.